Privat neuropsykiatrisk utredning

Privat neuropsykiatrisk utredning

Om du har genomfört ett Autism-test och du fått ett testresultat som indikerar symtom som kan tyda på autism, samt att du själv misstänker att så kan vara fallet, så finns möjligheten att göra en privat neuropsykiatrisk utredning för att fastställa eller avfärda en sådan diagnos. Om du är intresserad av mer information kring detta så kan du antingen boka in en kostnadsfri konsultation direkt via kalendern nedan, alternativt kontakta oss via formuläret, så kan vi hjälpa dig vidare. Alla som besvarar dessa mail är leg. psykologer. Att göra en intresseanmälan är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Beskriv inte ditt fall, symtom och personliga uppgifter i detta formulär, det är endast en intresseanmälan för mer information rörande vilka möjligheter som finns för utredning. Vi återkommer till dig via ditt inbokade videomöte eller via mail.

Konsultation med leg. psykolog

Hej! Mitt namn är Axel Lundström och jag arbetar som leg. psykolog på Nova psykiatri. Vi utför neuropsykiatriska utredningar för barn och vuxna.

Som ansvarig för det kliniska arbetet på Nova Psykiatri är Axel dedikerad till att leda utredningsarbetet och säkerställa att varje utredning genomförs med högsta möjliga standard. Han har ett djupt intresse för att hjälpa människor att förstå sig själva bättre och att göra meningsfulla förändringar i sina liv.

Axels erfarenheter från arbete med neuropsykiatriska utredningar inom specialistpsykiatrin har gett honom insikt i de utmaningar som kötider och remisstvång utgör för individer som söker hjälp. Med en vision om att tillhandahålla rätt vård i rätt tid, driver Axel det daglig att erbjuda tillgänglig och kvalitativ vård utan onödiga fördröjningar.

Använd kalendern för att boka in en kostnadsfri konsultation med mig, så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig!

Om Nova Psykiatri AB

Tillgängligheten till neuropsykiatrisk vård är avgörande för att möjliggöra tidig diagnos och effektiv behandling för personer med tillstånd som ADHD och autism. Detta spelar en kritisk roll i att förbättra livskvaliteten och stödja en hälsosam utveckling.

Nova Psykiatri grundades med en vision om att alla får rätt hjälp i tid och fungera som psykiatrin borde fungera. Där patienten är i fokus och där vi säkerställer att hjälp till förändring sker från det första mötet.

Nova Psykiatri har i dagsläget möjlighet att ta emot patienter fysiskt i Malmö, Göteborg och Stockholm, och är engagerade i att utvidga denna viktiga vård. Ambition är att på sikt kunna erbjuda neuropsykiatrisk vård till hela Sveriges befolkning, och därigenom säkerställa att alla som behöver specialiserad hjälp har tillgång till den. Nova Psykiatri strävar efter att vara en ledande kraft inom psykiatrisk vård, tillgänglig för alla över hela landet!

Läs mer om oss på novapsykiatri.se eller hör av dig på info@novapsykiatri.se

Kontaktformulär

Kom ihåg att inte uppge känsliga uppgifter via formulär då dom aldrig är 100% säkra.
Bitnami