Privat neuropsykiatrisk utredning

Privat neuropsykiatrisk utredning

Om du har genomfört ett ADHD-test och du fått ett testresultat som indikerar symtom som kan tyda på ADHD/ADD, samt att du själv misstänker att så kan vara fallet, så finns möjligheten att göra en privat neuropsykiatrisk utredning för att fastställa eller avfärda en sådan diagnos. Om du är intresserad av mer information kring detta så kan du antingen boka in en kostnadsfri konsultation direkt via kalendern nedan, alternativt kontakta oss via formuläret, så kan vi hjälpa dig vidare. Alla som besvarar dessa mail är leg. psykologer. Att göra en intresseanmälan är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Beskriv inte ditt fall, symtom och personliga uppgifter i detta formulär, det är endast en intresseanmälan för mer information rörande vilka möjligheter som finns för utredning. Vi återkommer till dig via ditt inbokade videomöte eller via mail.

Konsultation med leg. psykolog

Hej! Mitt namn är Axel Lundström och jag arbetar som leg. psykolog på Nova psykiatri. Vi utför neuropsykiatriska utredningar för barn och vuxna.

Med en Psykologexamen med inriktning KBT från Stockholms universitet och därtill högskoleutbildning i fysiologi är mitt intresse för människor och neuropsykiatrisk vård stort. Efter att ha arbetat med neuropsykiatriska utredningar inom specialistpsykiatrin har jag själv sett hur kötider och remisser blir reella hinder för människor som behöver hjälp. Använd kalendern för att boka in en kostnadsfri konsultation med mig, så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontaktformulär

Kom ihåg att inte uppge känsliga uppgifter via formulär då dom aldrig är 100% säkra.
Bitnami